slider

Meer verkopen


met een professionele webshop

Magento commerce

MagentoMagento is een zeer uitgebreid, professioneel open-source webshop dat gebruikers de complete flexibiliteit en controle geeft over het uiterlijk, content en functionaliteit van zijn/haar online winkel. Magento heeft een uitgebreid administratie systeem en mogelijkheden voor goede marketing. Magento is beschikbaar in verschillende talen waaronder Nederlands.

 

Magento webshop development

We kennen Magento als geen ander. Al sinds de eerste versie van Magento zo'n 8 jaar geleden werken we ermee. We zijn u graag van dienst met al uw Magento gerelateerde wensen.

 

Magento webshop hosting

Het Magento webshop script stelt hoge eisen aan de hostingomgeving, de standaard hostingpakketten van FireMultimedia voldoen aan alle eisen voor een optimaal gebruik van Magento. We raden aan om gebruik te maken van onze Business Hosting. Grote Magento webshops kunnen we een virtuele server aanbieden.

 

Bezoek de Magento hosting pagina voor meer informatie. Bent u van plan om binnenkort over te stappen op Magento of een nieuwe webshop te starten neem dan contact op voor een advies op maat. Bel ons op 0416 71 20 04 of stuur een mail naar info@firemultimedia.nl.

Onze klanten