Marketing automation | Neem contact op met FireMultimedia

Versnel je digitale groei en verbeter klantervaringen

Marketingprocessen automatiseren en bijvoorbeeld je digitale nieuwsbrief persoonlijk toespitsen op de lezer? Marketing automation automatiseert het leadproces met behulp van slimme software. Op die manier creëer je niet alleen meer, maar ook betere leads. Je stuurt namelijk de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon. FireMultimedia maakt graag al jouw online ambities waar met behulp van Mautic marketing automation software. Stippel daarom met ons je marketingstrategie uit en automatiseer al je marketingactiviteiten!

Wat is marketing automation?

Wil je een betere relatie met je klanten opbouwen? Dit doe je met behulp van marketing automation. Dankzij deze technologie automatiseer en verbeter je marketingprocessen. Hierbij speel je actief in op het gedrag van je doelgroep. Met marketing automation software deel je de juiste boodschap op het juiste moment zónder dat jij er omkijken naar hebt. Wij staan aan je zijde voor hulp en ondersteuning.

Mautic marketing automation software

Mautic is hét open source marketing automation platform om marketingprocessen te automatiseren. Deze open source software is voor iedereen toegankelijk en je betaalt ook geen licentiekosten. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard is Mautic te koppelen met je website of webshop. Met Mautic hebben we al voor verschillende klanten mooie resultaten behaald. Ontdek daarom wat Mautic voor jouw bedrijf kan betekenen en schakel ons in voor jouw onderneming.

Welke voordelen biedt marketing automation software?

Marketing automation software biedt eindeloos veel mogelijkheden. Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • Je deelt de juiste boodschap op het juiste moment;
  • Je genereert meer én betere leads;
  • Je zorgt voor een betere afstemming tussen marketing- en salesprocessen;
  • Je stuurt gerichtere content naar je doelgroep;
  • Je krijgt inzage welke campagnes veel opleveren;
  • Je bespaart tijd en geld door marketingprocessen te automatiseren.

Kennismaken?

Wil je meer weten over marketing automation? We plannen graag een afspraak met je in. Telefonisch, digitaal of bij ons op kantoor. Neem daarom snel contact met ons op. We horen je graag en zien uit naar je reactie!