Managed hosting oplossingen voor Magento 1 en Magento 2

Magento hosting

Meer verkopen met een snelle webshop

Met 15 jaar ervaring in het hosten van Magento webshops weten wij als geen ander wat er bij komt kijken. Voor elke Magento 1 en Magento 2 webshop bieden wij passende Magento hosting aan waarbij gemak, snelheid en veiligheid voorop staat. Eindgebruikers en developers maken graag gebruik van onze managed hosting diensten. Eindgebruikers kunnen wij volledig ontzorgen en voor developers bieden wij alle tools die nodig zijn om prettig te kunnen werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een oplossing op maat voor jouw webshop te bespreken.

We helpen je graag verder!

Neem contact op

Snelle Magento hosting​

Een snelle Magento webshop zorgt voor meer omzet en door de snelle backend wordt jouw gebruiksgemak verhoogd. Maak gebruik van onze eigen supersnelle hardware en volledig aan jouw Magento webshop afgestemde serverconfiguratie waarmee we zorgen voor de optimale balans tussen kosten en snelheid.

Onze managed Magento hosting​

Kleine Magento webshops kunnen gebruik maken van onze business hosting waarmee je tegen lage kosten gebruik kunt maken van onze diensten. Kies vanuit ons hosting control panel zelf een PHP versie, PHP modules en PHP instellingen.

Meer performance nodig? Kijk dan naar onze voordelige maar vooral snelle Elastic Hosting. Een unieke oplossing geschikt voor de meeste Magento webshops. Elastic hosting is de meest populaire hosting voor Magento 1 webshops onder onze klanten.

Voor grotere en veeleisende Magento webshops bieden we managed virtuele servers aan. Een passende oplossing voor Magento 1 en Magento 2 webshops.

Doorgroeien is geen enkel probleem. Stap zonder downtime over van onze business hosting naar Elastic hosting of van Elastic hosting naar een virtuele server. De migratie voeren we graag voor je uit.

Magento hosting vergelijken​

Niets is moeilijker dan het vergelijken van hosting op basis van opgegeven specificaties. De meest bekende benamingen zijn opslagruimte en dataverkeer maar dit heeft geen enkele relatie tot de snelheid. SSD is sneller dan SAS of SATA opslag als de andere onderdelen identiek zijn maar dat is zelden het geval. De enige manier om goed te kunnen vergelijken is uitproberen. Probeer daarom zonder risico onze Magento hosting uit. We zijn ervan overtuigd je goed van dienst te kunnen zijn.

Standaard inbegrepen

 • SSH toegang

  Prettig voor Magento 1 en essentieel voor Magento 2 is SSH toegang. We bieden veilige SSH toegang bij elke Magento hosting oplossing en uiteraard is GIT beschikbaar.

 • Monitoring

  Al onze managed hosting oplossingen zijn aangesloten op onze geavanceerde monitoring. Hiermee kunnen we vaak al voordat een storing optreed in actie komen.

 • Backups

  Wij zorgen voor een dagelijkse volledige backup. Deze backup staat veilig opgeslagen op een andere locatie in Nederland.

 • Firewall

  We beschermen jouw Magento webshop met onze firewall. Bijvoorbeeld door brute-force aanvallen tegen te houden.

Offerte aanvragen

We vinden het belangrijk dat de hosting goed aansluit bij jouw wensen. Daarom maken we altijd een offerte op maat waarbij we goed rekening houden met jouw situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen snel contact met je op.

  Deze site is beveiligd met reCAPTCHA . Het Google privacybeleid en voorwaarden zijn van toepassing.