Shopware hosting | hosting geoptimaliseerd voor Shopware 6

Shopware Hosting

Als specialist op het gebied van e-commerce weten we als geen ander hoe belangrijk snelle, stabiele en veilige hosting is voor webshops. Met 15 jaar ervaring in hosting en e-commerce weten we wat erbij komt kijken en kunnen je hierdoor optimaal van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een advies op maat te ontvangen. Stuur ons meer informatie over jouw webshop naar support@firemultimedia.nl en we sturen je snel een passend aanbod.

Standaard inbegrepen

 • Managed

  Geen zorgen over onderhoud, veiligheid of optimalisatie van de server. Dit verzorgen wij voor je.

 • SSH Toegang

  We bieden veilige SSH toegang bij al onze Shopware hosting oplossingen. Onmisbaar voor developers om prettig en efficiënt te kunnen werken.

 • Backups

  Een dagelijkse volledige backup naar een externe locatie in Nederland is inbegrepen. Wel zo veilig.

 • Support

  Nederlandstalige en ervaren ondersteuning zodat je weer snel verder kunt.

Schaalbare Shopware hosting

Host jouw Shopware webshop bij ons en je bent ervan verzekerd dat we onze hostingdiensten aanpassen aan jouw behoeften. Start als kleine webshop met onze elastic hosting en groei moeiteloos door naar onze enterprise oplossingen. 

Wat is Shopware?

Shopware is een erg flexibel, krachtig en makkelijk aan te passen oplossing voor webshops. Shopware heeft een gratis community editie en betaalde edities met meer functionaliteiten. Shopware is al 18 jaar op de markt en is een bewezen product. Achter Shopware zit een Duits bedrijf die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van dit product. Lees op onze blog meer over Shopware.

Offerte aanvragen

We vinden het belangrijk dat de hosting goed aansluit bij jouw wensen. Daarom maken we altijd een offerte op maat waarbij we goed rekening houden met jouw situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen snel contact met je op.

  Deze site is beveiligd met reCAPTCHA . Het Google privacybeleid en voorwaarden zijn van toepassing.