Professionele Webshop | Magento & Shopware | FireMultimedia

Meer verkopen met een professionele webshop

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Wij ontwikkelen professionele webshops waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. Met als resultaat een hogere opbrengst en tevreden klanten. Hiervoor gebruiken wij vaak Magento 2 of Shopware 6. Al sinds de eerste versie van Magento werken wij met dit populaire systeem voor webshops. Met meer dan 10 jaar ervaring in Magento kennen wij het als geen ander, waardoor wij jou optimaal van dienst kunnen zijn.

Meer dan technische realisatie

Naast het bouwen van een professionele webshop geven wij graag advies over alles wat komt kijken bij een webshop. Wij hebben sinds 2008 veel kennis opgedaan die wij graag met jou delen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit kan bijdragen aan jouw online succes. Denk bijvoorbeeld aan welke betaalmethoden belangrijk zijn zodra jij over de grens gaat verkopen en hoe jij de conversie kunt verhogen.

Beter vindbaar in Google

SEO (Search Engine Optimization)

Met de ontwikkeling van elke webshop houden wij rekening met de zoekmachineoptimalisatie. Wij zorgen ervoor dat de code zoekmachinevriendelijk is en de noodzakelijke functionaliteiten voor de online marketeer beschikbaar zijn.

Waarom kiezen voor Magento of Shopware?

Het meest complete webshop systeem

Met Magento 2 en Shopware 6 heb jij een solide basis voor jouw webshop. Omdat Magento en Shopware 6 volledig open-source zijn, zijn er geen beperkingen en kan met kant en klare of maatwerk modules vrijwel alles gemaakt worden. Magento is wereldwijd het meest gebruikt voor webshops. Shopware 6 wint op dit moment snel marktaandeel.

Filters

Filters, ook wel gelaagde navigatie genoemd, maakt het jouw klanten makkelijk om producten te vinden op basis van bijvoorbeeld prijs, kleur en beschikbare maten.

Voorraadbeheer

Flexibel voorraadbeheer met Magento en Shopware. Informeer jouw bezoekers over levertijd afhankelijk van voorraad of schakel de bestelmogelijkheid uit zodra de voorraad op is.

Kortingen

Stel flexibel kortingen in met en zonder kortingscode. Prijs bijvoorbeeld alle producten van de oude collectie in één keer af.

Verzending

Laat verzendkosten automatisch uitrekenen op basis van prijs, gewicht of land. Stuur de track and trace code in de verzendbevestiging mee.

Betaalmethoden

Alle betaalmethoden kunnen gekoppeld worden met Magento en Shopware. Denk bijvoorbeeld aan iDEAL, Bancontact en Creditcard voor vooraf betalen. En Afterpay, Klarna en Billink voor achteraf betalen.

Wij werken onder andere voor

  • Wishpel webshops
  • Orangeshop.eu