Van huisstijl tot flyer | Grafisch Ontwerp | FireMultimedia

Ontwerpstudio

Of jij nu op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl of eenmalig een uitnodiging wilt laten ontwerpen, wij zijn jou er graag mee van dienst. Onze ontwerper gaat graag aan de slag met jouw online en offline uitingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of maak een afspraak

Nuvola Verloskunde & Echoscopie

Nieuwe huisstijl en website

Al jaren een bekende naam in de omgeving van Drunen en Waalwijk op het gebied van verloskunde & echoscopie. Maar de huidige uitingen sloot niet meer aan bij hun service en diensten. 

Wij hebben voor Nuvola verloskunde & echoscopie het logo, de huisstijl en de website een complete make-over gegeven. De nieuwe look sluit weer goed aan bij de kwaliteit en dienstverlening die je kunt verwachten.

Wanderschoon

Maatwerk Shopware 6 webshop & huisstijl

Wanderschoon biedt een unieke collectie wanddecoratie onder eigen merknaam aan. We hebben alle online- en offline reclameuitingen ontworpen zoals logo, briefpapier, folder, social media en webdesign. Ook de ontwikkeling van de Shopware 6 webshop hebben wij verzorgd.

Akbulut consultants

Een evolutie van het logo & een nieuwe huisstijl

Voor Akbulut consultants hebben wij het logo een evolutie gegeven. De toevoeging van de α en de ontwikkeling van het beeldmerk moeten zorgen voor een verbeterde herkenbaarheid. 

Ook de rest van de huisstijl hebben wij onder handen genomen, en met een frisse blauwe no-nonsense look past ie perfect bij de opdrachtgever. Wij ontwierpen o.a. nieuwe visitekaartjes, briefpapier, en een notitieblok.