Magento

Meer verkopen


met een snelle webshop

Magento hosting

MagentoMet ruim 10 jaar ervaring in het hosten van Magento webshops weten we als geen ander wat erbij komt kijken. Voor elke Magento 1 en Magento 2 webshop bieden we passende Magento hosting aan waarbij gemak, snelheid en veiligheid voorop staat. Eindgebruikers en developers maken graag gebruik van onze managed hosting diensten. Eindgebruikers kunnen we volledig ontzorgen en voor developers bieden we alle tools die nodig zijn om prettig te kunnen werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een oplossing op maat voor uw webshop te bespreken. We helpen u graag verder. Bel ons op 0416 71 20 04 of mail naar info@firemultimedia.nl.

Snelle Magento hosting

Een snelle Magento webshop zorgt voor meer omzet en meer gebruiksgemak voor u omdat ook de backend sneller is. Maak gebruik van onze eigen supersnelle hardware en volledig aan uw Magento webshop afgestemde serverconfiguratie waarmee we zorgen voor de optimale balans tussen kosten en snelheid.

Onze managed Magento hosting

Kleine Magento webshops kunnen gebruik maken van onze business hosting waarmee u tegen lage kosten gebruik kunt maken van onze diensten. Kies vanuit ons hosting control panel zelf uw PHP versie, PHP modules en PHP instellingen.

Meer performance nodig? Kijk dan naar onze voordelige maar vooral snelle Elastic Hosting. Een unieke oplossing geschikt voor de meeste Magento webshops. Elastic hosting is de meest populaire hosting voor Magento 1 webshops onder onze klanten.

Voor grotere en veeleisende Magento webshops bieden we managed virtuele servers aan. Een passende oplossing voor Magento 1 en Magento 2 webshops.

Doorgroeien is geen enkel probleem. Stap zonder downtime over van onze business hosting naar Elastic hosting of van Elastic hosting naar een virtuele server. De migratie voeren we graag voor u uit.

Magento hosting vergelijken

Niets is moeilijker dan het vergelijken van hosting op basis van opgegeven specificaties. De meest bekende benamingen zijn opslagruimte en dataverkeer maar dit heeft geen enkele relatie tot de snelheid. SSD is sneller dan SAS of SATA opslag als de andere onderdelen identiek zijn maar dat is zelden het geval. De enige manier om goed te kunnen vergelijken is uitproberen. Probeer daarom zonder risico onze Magento hosting uit. We zijn ervan overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn.

Standaard inbegrepen

SSH Toegang
Prettig voor Magento 1 en essentieel voor Magento 2 is SSH toegang. We bieden veilige SSH toegang bij elke Magento hosting oplossing en uiteraard is GIT beschikbaar.

Monitoring
Al onze managed hosting oplossingen zijn aangesloten op onze geavanceerde monitoring. Hiermee kunnen we vaak al voordat een storing optreed in actie komen.

Backups
Wij zorgen voor een dagelijkse volledige backup van uw webshop. Deze backup staat veilig opgeslagen op een andere locatie in Nederland.

Firewall
We beschermen uw Magento webshop met onze firewall. Bijvoorbeeld door brute-force aanvallen tegen te houden.

Overtuigd of wilt u nog meer weten? Neem contact met ons op. Bel 0416 71 20 04 of mail naar info@firemultimedia.nl.

rating 9,6 uit 10

Gegarandeerd betrouwbare hosting en goede ondersteuning

Beoordeling 9,6 uit 10 op basis van 26 reviews via onafhankelijke vergelijkingswebsites.