Virtuele server

Een fysieke server wordt in kleine stukjes verdeeld en elk stukje is een virtuele server. De eigenschappen van een virtuele server zijn gelijk aan een fysieke server maar goedkoper, direct beschikbaar en achteraf te vergroten. FireMultimedia biedt zowel managed als unmanaged virtuele servers aan. Bij managed neemt FireMultimedia het beheer van uw server op zich. Bij een unmanaged server bent u hiervoor zelf verantwoordelijk.

Waarom een virtuele server van FireMultimedia?

Managed virtuele server

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor een grotere website of webapplicatie en wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan is een Managed virtuele server de juiste keuze. FireMultimedia verzorgt het onderhoud zoals updates aan het besturingssysteem. We monitoren de server continu en treden proactief op bij eventuele problemen. Ook staan we klaar om uw vragen te beantwoorden.

Techniek

FireMultimedia maakt gebruik van KVM als virtualisatietechniek. Met KVM bent u verzekerd van een betrouwbare virtuele server en is het afgenomen geheugen volledig voor u gereserveerd. Uw data staat met een RAID 1 of RAID 10 opstelling altijd op twee schijven veilig opgeslagen.

rating 9,6 uit 10

Gegarandeerd betrouwbare hosting en goede ondersteuning

Beoordeling 9,6 uit 10 op basis van 26 reviews via onafhankelijke vergelijkingswebsites.