Vijfde overname door het Drunense bedrijf FireMultimedia

Vijfde overname door het Drunense bedrijf FireMultimedia

De klanten van Middendorp-Hosting zijn overgenomen door FireMultimedia. Hiermee start het Drunense bedrijf FireMultimedia aan de vijfde overname in korte tijd waarmee het de positie versterkt.

Na 8,5 jaar stopt Middendorp-Hosting met haar diensten. Eigenaar Paul Middendorp heeft er alle vertrouwen in dat FireMultimedia een geschikte partij is voor zijn klanten die hij inmiddels allemaal persoonlijk kent. Hij zegt hierover: “Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mijn activiteiten kan voortzetten en daarbij kwaliteit kan garanderen. Dit moest geen grote logge partij zijn waarbij mijn klanten een nummer zijn. Na lang zoeken en intensieve gesprekken gevoerd te hebben heb ik besloten om mijn klanten met een gerust hart over te dragen aan FireMultimedia.”

“Groeien is noodzakelijk om te overleven in de hostingbranche. Wie stil blijft zitten zal langzaam ten onder gaan aan de grotere partijen.” zegt Richard van Delft, eigenaar van FireMultimedia. “Daarnaast is het noodzakelijk om je te onderscheiden van andere partijen. FireMultimedia doet dit door het persoonlijke contact en daarbij hoort ook het meedenken met de klant.”

Het is de 5e overname door het Drunense bedrijf FireMultimedia. Naast de hosting en domeinregistratie is het ook actief op het gebied van webdesign en internet marketing. Hiermee kan FireMultimedia een compleet pakket aan de klant bieden.

Alle klanten van Middendorp-Hosting zijn inmiddels via e-mail geïnformeerd. Heeft u als klant nog vragen neem dan gerust contact op.

Gerelateerde items