FireMultimedia ondersteunt energiecoöperatie Energiek Heusden

FireMultimedia ondersteunt energiecoöperatie Energiek Heusden

Lokale betrokkenheid en duurzaam ondernemen vindt FireMultimedia belangrijk. Energiek Heusden is niet alleen voor en door inwoners van de gemeente Heusden maar ook de doelstellingen op het gebied van energie liggen op één lijn. FireMultimedia ondersteunt Energiek Heusden met een actieve betrokkenheid in de Communicatie en Educatie werkgroep. Het drukwerk voor het aankomende evenement is door FireMultimedia ontworpen.

Energiek Heusden bevordert met lokale initiatieven energie besparing “Samen maken we energie duurzaam en betaalbaar”. Dat is het motto, waarmee Energiecoöperatie Energiek Heusden verduurzaming van de opwekking en betaalbare energie voor de bevolking van de gemeente Heusden wil realiseren. Energiek Heusden heeft een breed draagvlak in de gemeente. Onder de initiatiefnemers van het eerste uur voor Energiek Heusden zijn diverse instellingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en sportverenigingen.

FireMultimedia investeert in energiebesparing Ook binnen ons bedrijf werken we aan energiebesparing. We hebben in het verleden bijvoorbeeld geïnvesteerd in energiezuinige hardware in het datacenter. Verder hebben we recent na een lange ontwikkelperiode nieuwe software in gebruik genomen waardoor deze hardware nog efficiënter ingezet wordt. Hiermee verbruiken we ruim 80% minder stroom dan bij traditionele oplossingen.

 

Gerelateerde items