Wordpress webhosting - FireMultimedia

WordPress webhosting

FireMultimedia verzorgt professionele webhosting voor WordPress websites. Kleine tot middelgrote WordPress websites raden we aan om gebruik te maken van onze shared hosting. Wenst u zelf uw PHP versie te kiezen, meer php modules en SSH toegang dan kunt u gebruik maken van onze Business hosting.

Wat is WordPress?

WordPress is een gratis, open-source script waaraan honderde mensen over de hele wereld werken. WordPress is het meest gebruikte script voor blogs. Naast bloggen is het script ook uitermate geschikt als compleet cms-systeem, er zijn een ontelbaar aantal plugins beschikbaar waarmee de mogelijkheden oneindig zijn zoals fotoalbums, kalenders en een gastenboek. Naast de plugins zijn er bijna 900 gratis layouts beschikbaar.

Direct aan de slag

Bij onze shared hosting en Business hosting kunt u kosteloos gebruik maken van Installatron. Met installatron kunt u zonder technische kennis WordPress installeren en voorzien van de laatste updates.

Beheer zelf uw website

Via de zeer gebruikervriendelijke admin beheert u, en eventueel anderen makkelijk de website. WordPress heeft vele functies waardoor het plaatsen van blogs en pagina's zeer makkelijk gaat.