Professionele website

Wij maken


professionele websites

Website ontwikkeling

FireMultimedia ontwikkelt professionele websites en webshops. We denken graag mee hoe u optimaal kunt profiteren van internet. We nemen niet de meest voorkomende weg met het ontwikkelen of verbeteren van een website. We stellen namelijk altijd uw doel zoals het krijgen van meer klanten voorop.

Experts in websites maken

FireMultimedia heeft veel ervaring met het maken van websites. We weten daarom als geen ander wat er komt kijken bij het maken van een goede website wat verder gaat dan alleen een webdesign. FireMultimedia combineert de voordelen van zaken doen met een klein en groot bedrijf. U heeft altijd één vast aanspreekpunt die samen met andere specialisten aan de slag gaat om uw doel te behalen.

In 3 stappen naar een professionele website

stap 1

Briefing

Het is belangrijk dat de website goed aansluit bij uw bedrijf en uw klanten daarom willen we meer weten over uw bedrijf en klanten. Samen stellen we heldere doelen op en brengen we uw wensen in kaart.

stap 2

Ontwerp

We ontwerpen een layout op maat die past bij uw bedrijf. Tijdens het ontwerp houden we continu de opgestelde doelen en gebruiksvriendelijkheid in de gaten. Het gehele ontwerptraject krijgt u alle ruimte om feedback te geven.

stap 3

Technische realisatie

Nadat het ontwerp naar tevredenheid is, wordt deze omgezet in een echte website. Indien gewenst bouwen we een gebruiksvriendelijk CMS in waarmee u zelf de website kunt bijhouden.We maken graag kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel ons op 0416 71 20 04 of stuur een mail naar info@firemultimedia.nl.

Onze klanten