Bekijk hier een selectie van onze klanten - FireMultimedia

Referenties

Klanten waar wij trots op zijn!

Ons klantenbestand bestaat uit kleine zelfstandige ondernemers tot toonaangevende merken uit heel Nederland en België. Op deze pagina delen we een kleine selectie van ons klanten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of maak een afspraak

Wishpel Webshop

Maatwerk Magento multistore omgeving

Sinds 2006 is Wishpel online actief en inmiddels uitgegroeid naar meer dan 15 webshops waaronder Wishpel-Bloempotten.nl en Gardena-Flymo-Dealer.nl. Wishpel Webshops is onderdeel van Tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis. FireMultimedia is verantwoordelijk voor zowel de development als de hosting van het Magento platform.

KSB Kantoormeubelen

Maatwerk Magento 2 webshop

KSB Kantoormeubelen heeft een groots aanbod gebruikte en nieuwe producten: Van kast, stoel en bureau tot paspoppen, schilderijen en balies. Om het grote aanbod van de vestigingen in Oosterhout en Vlijmen goed online te presenteren is ook een grote webshop nodig. We zijn trots dat we deze hebben mogen maken en onderhouden.

Cattery Savannah Jungle

Logo ontwerp en website voor een cattery

Voor Cattery Savannah Jungle hebben we een nieuw logo ontworpen en website ontwikkeld. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS waarmee de eigenaar makkelijk zelf de website kan bijhouden.

Planeta Organica

Website voor Skin Super Good douchegel

In opdracht van Trade Sense hebben we voor Skin Super Good van Planeta Organica een maatwerk website gemaakt. Skin Super Good is natuurlijke en 100% vegan huidverzorging en verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wanderschoon

Maatwerk Shopware 6 webshop & huisstijl

Wanderschoon biedt een unieke collectie wanddecoratie onder eigen merknaam aan. We hebben alle online- en offline reclameuitingen ontworpen zoals logo, briefpapier, folder, social media en webdesign. Ook de ontwikkeling van de Shopware 6 webshop hebben wij verzorgd.

Nuvola Verloskunde & Echoscopie

Nieuwe huisstijl en website

Al jaren een bekende naam in de omgeving van Drunen en Waalwijk op het gebied van verloskunde & echoscopie. Maar de huidige uitingen sloot niet meer aan bij hun service en diensten. 

Wij hebben voor Nuvola verloskunde & echoscopie het logo, de huisstijl en de website een complete make-over gegeven. De nieuwe look sluit weer goed aan bij de kwaliteit en dienstverlening die je kunt verwachten.

Pudilo

Maatwerk Magento 2 webshop

Vanuit de gezamenlijke passie van Janneke & Janne voor mooie merken, organische kleding en toffe lifestyleproducten is Pudilo ontstaan.

Pudilo is een unieke webshop met kleding en lifestyleproducten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij hebben voor Pudilo de webshop mogen ontwerpen en bouwen.