Bekijk hier een selectie van onze klanten - FireMultimedia

Referenties

Klanten waar wij trots op zijn!

Ons klantenbestand bestaat uit kleine zelfstandige ondernemers tot toonaangevende merken uit heel Nederland en België. Op deze pagina delen we een kleine selectie van onze projecten waar wij trots op zijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of maak een afspraak

Werken bij IVECO

Wervingswebsite voor IVECO Nederland

De Werken bij IVECO website brengt werkzoekenden en IVECO dealers bij elkaar. Werkzoekenden kunnen makkelijk en snel aansluitende vacatures vinden en solliciteren. Dealers kunnen via een eigen omgeving de vacatures beheren.

Maas & Heuvel

Ontwerp en website voor een b&b

Voor Bed and Breakfast Maas & Heuvel hebben we een nieuw logo, huisstijl en website mogen verzorgen. De rust en natuur van het prachtige Limburg en het bourgondisch genieten van de B&B hebben we vertaald naar een strakke maar warme look & feel die je terugziet op alle ontworpen uitingen.

Color and Care by Patricia

Ontwerp en realisatie website kapsalon

Voor Color and Care By Patricia hebben we volledig aansluitend bij de nieuwe huisstijl deze nieuwe sprekende website mogen ontwerpen en bouwen.

Pudilo

Webshop in kinderkleding

Vanuit de gezamenlijke passie van Janneke & Janne voor mooie merken, organische kleding en toffe lifestyleproducten is Pudilo ontstaan. Pudilo is een unieke webshop met kleding en lifestyleproducten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij hebben voor hun de Magento 2 webshop mogen ontwerpen en bouwen.

Nuvola Verloskunde & Echoscopie

Nieuwe huisstijl en website

Al jaren een bekende naam in de omgeving van Drunen en Waalwijk op het gebied van verloskunde & echoscopie. Maar de huidige uitingen sloot niet meer aan bij hun service en diensten.  Wij hebben voor Nuvola verloskunde & echoscopie het logo, de huisstijl en de website een complete make-over gegeven. De nieuwe look sluit weer goed aan bij de kwaliteit en dienstverlening die je kunt verwachten.

Wanderschoon

Maatwerk Shopware 6 webshop & branddesign

Wanderschoon biedt een unieke collectie wanddecoratie onder eigen merknaam aan. We hebben alle online- en offline reclameuitingen ontworpen zoals logo, briefpapier, folder, social media en webdesign. Ook de ontwikkeling van de Shopware 6 webshop hebben wij verzorgd.

Savannah Jungle

Logo ontwerp & website voor een cattery

Voor Cattery Savannah Jungle hebben we een nieuw logo ontworpen en website ontwikkeld. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS waarmee de eigenaar makkelijk zelf de website kan bijhouden.

Planeta Organica

Website voor Skin Super Good

Skin Super Good is natuurlijke en 100% vegan huidverzorging. In opdracht van Trade Sense hebben we voor Skin Super Good van Planeta Organica een maatwerk website gemaakt met een ontwerp die volledig past bij dit vrolijke merk.

KSB Kantoormeubelen

Maatwerk webshop

KSB Kantoormeubelen heeft een groots aanbod gebruikte en nieuwe producten: Van kast, stoel en bureau tot paspoppen, schilderijen en balies. Nadat we deze webshop hebben mogen bouwen verzorgen we ook al jaren de doorontwikkeling en onderhoud.

Wishpel Webshops

Maatwerk Magento Multistore platform

Sinds 2016 werken we aan het multistore platform van Wishpel Webshops. Vanuit één omgeving kunnen alle webshops beheerd worden en orders afgehandeld.

De Online Constructeur

Huisstijl en website met offerte configurator

Met de offerte configurator van De Online Constructeur ontvang je binnen 3 minuten een offerte die volledig aansluit bij jouw situatie. Deze maatwerk configurator met achterliggende koppelingen hebben we net als het logo, huisstijl en website ontwerp mogen verzorgen.

Akbulut Consultants

Logo en huisstijl

Voor Akbulut Consultants hebben wij gewerkt aan een nieuwe huisstijl. We hebben o.a. het logo, visitekaartjes en schrijfblokken ontworpen.