Waar kan ik de statistieken van mijn dataverkeer inzien? - FireMultimedia

Waar kan ik de statistieken van mijn dataverkeer inzien?

Je kunt het verbruik van het dataverkeer inzien vanuit DirectAdmin. Het is mogelijk om het verbruik van de huidige maand en van de afgelopen maanden in te zien. Gevorderde gebruikers kunnen in Webalizer uitgebreide statistieken inzien over het dataverkeerverbruik via de website.

Dataverkeer van huidige maand inzien

  1. Log in bij DirectAdmin
  2. Je ziet nu in de rechter kolom het actuele verbruik aan dataverkeer staan bij “Bandwidth (GB)”. Deze teller werkt één keer per dag in de nacht bij.

Heb je meerdere websites in één hostingpakket staan dan is het ook mogelijk om het verbruik per website te bekijken. Klik hiervoor op de button Domain Administration.
Het is ook mogelijk om het dataverkeer verbruik per dag van de huidige maand te bekijken. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Indien je meerdere websites in het hostingpakket heeft staan moet je nu kiezen uit één van de websites. Heb je maar één website in het hostingpakket staan dan kan je deze stap overslaan.
  3. Klik op Site Summary / Statistics / Logs.
  4. Klik achter Bandwidth (MB) op de button Details.

Dataverkeer van afgelopen maanden inzien

  1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Indien je meerdere websites in het hostingpakket hebt staan moet je nu kiezen uit één van de websites. Heb je maar één website in het hostingpakket staan dan kan je deze stap overslaan.
  3. Klik op Site Summary / Statistics / Logs.
  4. Klik op de link User History.

Gerelateerde items