Hoe kan ik inloggen in DirectAdmin?

U kunt bij DirectAdmin inloggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gebruikersnaam en wachtwoord zijn anders dan die van het klanten paneel. Vanuit DirectAdmin beheert u alle hosting gerelateerde zaken en vanuit het klanten paneel voornamelijk administratieve zaken.

Voor Shared hosting, Business Hosting en Reseller hosting kunt u onderstaande link gebruiken.

Inloggen: https://www.firemultimedia.nl/directadmin

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord van DirectAdmin bent vergeten dan kunt u via dezelfde link een nieuw wachtwoord aanvragen.