Beheer hier uw hosting-pakket | FireMultimedia

DirectAdmin

DirectAdmin is een beheer paneel waarmee u uw hostingpakket kunt beheren. DirectAdmin geeft inzicht in statistieken, beheer van e-mailaccounts, bestandsbeheer, beheer van MySQL databases en diverse andere mogelijkheden. Voor shared hosting en reseller hosting klanten is DirectAdmin standaard inbegrepen. Bij andere hostingdiensten is het vaak mogelijk om DirectAdmin optioneel af te nemen.

Installeren van apps

Vanuit DirectAdmin kunt u met Installatron ook apps installeren en beheren. Een app is bijvoorbeeld een CMS systeem zoals WordPressDrupalJoomla of Concrete5. Naast CMS systemen zijn er ook apps voor bijvoorbeeld een webwinkel, crm, facturatie, fotoalbum, of forum.

Handleiding

FireMultimedia heeft een uitgebreide handleiding ter beschikking waarmee u snel aan de slag kunt met het gebruiksvriendelijke DirectAdmin beheer paneel. De handleiding is ook beschikbaar vanuit de "Help" button in DirectAdmin, als u tijdens het gebruik van DirectAdmin op deze button klikt krijgt u de informatie die hoort bij de betreffende pagina die u op dat moment voor u heeft.