wpbeveiliging - FireMultimedia

WordPress beveiliging​

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS systeem, hierdoor is dit systeem voor kwaadwillende het meest interessant om geautomatiseerd te misbruiken. Kwaadwillende proberen het wachtwoord van de admin te raden om jouw website aan te passen. Doordat het raden van het wachtwoord in hoge snelheid gaat brengt die een hoge belasting op de server met zich mee wat kan leiden tot het traag laden van jouw website of zelfs tot volledige onbereikbaarheid.

FireMultimedia vindt de veiligheid en goede bereikbaarheid van jouw website belangrijk. Daarom is er besloten dat we alle WordPress websites van onze klanten gaan beschermen tegen deze "Brute-force" aanvallen. Tussen 9 en 15 oktober zal deze beveiliging worden ingeschakeld. Vanaf dat moment krijg jij voortaan een extra login formulier te zien als jij wilt inloggen in de admin van WordPress. Volg de instructies in de melding om in te loggen.

Veelgestelde vragen

 

Is het mogelijk om het extra login venster te verwijderen?

Het is niet mogelijk om voor individuele websites het extra loginformulier te verwijderen. Deze veiligheidsmaatregel is van toepassing voor alle shared- en reseller hostingklanten. Managed VDS klanten adviseren we ook om gebruik te maken van deze beveiliging.

Zien de bezoekers van mijn website ook het login venster?

Het login venster komt alleen naar voren op de admin login pagina van WordPress. Bezoekers van jouw website zien dit login venster dus niet.

Wat is het wachtwoord?

De gebruikersnaam en wachtwoord kun je aflezen op het inlogvenster.
Gebruikersnaam: login 
Wachtwoord: login