slider

Wij maken


professionele webshops

Betaalmethoden webshop

Via een payment provider of uw eigen bank kunnen vrijwel alle betaalmethoden naadloos geïntegreerd worden met uw webshop.
Welke betaalmethoden voor uw webshop aan te raden zijn is afhankelijk van uw producten en klanten. We adviseren u graag hierin. De meest populaire betaalmethoden welke geïntegreerd kunnen worden leggen we hier kort uit:

iDEAL

iDEAL is onmisbaar in elke webshop welke levert aan klanten in Nederland. Met iDEAL betalen uw klanten makkelijk en veilig via hun eigen bankomgeving. iDEAL straat vertrouwen uit en beschikbaar via alle Nederlandse banken en daardoor onmisbaar. Ook voor u is iDEAL de meest interessante betaalmethode door de lage transactiekosten en gegarandeerde betaling.

Bancontact

Bancontact is vergelijkbaar met iDEAL maar dan voor de Belgische markt. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor België en kan gebruikt worden door iedereen die het Bancontact logo op zijn bankpas heeft staat. Klanten betalen via hun eigen bankomgeving. Levert u aan klanten in België dan is Bancontact onmisbaar. De transactiekosten bestaan uit een vast bedrag en een percentage.

Overboeking

Laat uw klanten betalen via een bankoverschrijving. Rechtstreeks op uw bankrekening of op die van een paymentprovider. De paymentprovider geeft automatisch een seintje geeft zodra het geld binnen is zodat u weet wanneer de order uitgeleverd kan worden. Overboeking is onmisbaar voor elke website die levert aan zakelijke klanten maar ook aanbevolen voor particuliere klanten.

Creditcard

Creditcard betalingen accepteren is onmisbaar voor uw webshop als u levert naar het buitenland en aanbevolen voor Nederland. Creditcard betalingen kunnen via een payment provider veilig verricht worden via het afrekentraject op uw webshop. Zowel VISA, MasterCard, American Express, Postepay als Carte bleue accepteren is mogelijk.  VISA, MasterCard en American Express zijn de drie meest gebruikte creditcard partijen en opereren wereldwijd. Postepay is alleen beschikbaar in Italië en Carte bleue alleen in Frankrijk. De transactiekosten bestaan uit een vast bedrag en percentage.

Achteraf betalen

Laat uw consumenten zorgeloos achteraf betalen. Het is goed voor de conversie en wettelijk verplicht om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf te laten betalen als de consument dat wenst. In het verleden werd er vaak gekozen voor rembours (betalen aan de deur) om hieraan te voldoen maar er zijn voortaan handigere oplossingen. U kunt het achteraf betalen zelf verzorgen maar ook uit handen geven aan bijvoorbeeld Afterpay of Billink. Uiteraard is ook bij deze betaalmethode een naadloze integratie met uw webshop mogelijk.

Afterpay

Afterpay laat uw klant makkelijk achteraf betalen en is de bekendste partij  onder Nederlandse consumenten. Meer dan 5000 webshops maken gebruik van Afterpay. Afterpay neemt het volledige betaalrisico over, u krijgt dus gegarandeerd uw geld. U spreekt met Afterpay af wat het maximale bedrag is dat klanten via deze betaalmethode mogen betalen. U betaald een vast bedrag per transactie en een percentage over het orderbedrag aan Afterpay. Om gebruik te kunnen maken van Afterpay sluit u een contract af met Afterpay.

Billink

Ook Billink laat uw klanten makkelijk achteraf betalen. Met Billink is het mogelijk om hogere bedragen toe te staan maar limiteert de garantie van uitbetaling tot € 500,-. Billink is ook inzetbaar voor B2B. Klant worden van Billink is makkelijk en snel geregeld.

PayPal

Laat klanten afrekenen met hun eigen PayPal account. PayPal is wereldwijd een populaire betaalmethode. U ontvangt de betalingen via deze betaalmethode direct in uw PayPal account. Het is mogelijk om PayPal rechtstreeks aan uw webshop te koppelen of via een payment provider.

VVV Giftcard

De VVV Giftcard is een populaire Nederlandse cadeaubon die verkrijgbaar is bij meer dan 4000 verkooppunten. Maar 350 webshops accepteren de VVV Giftcard. De VVV Giftcard kan niet door alle webshops aangenomen worden, informeer daarom eerst of uw webshop past binnen de branches. De VVV Giftcard is makkelijk te integreren in uw webshop voor een volledig geautomatiseerde afhandeling van deze betaalmethode. Voor elke betaling met een VVV Giftcard betaald u een vast bedrag en een percentage over het orderbedrag.

Overige betaalmethoden

Ook vele andere betaalmethode kunnen we voor u beschikbaar maken op uw webshop. Enkele mogelijkheden die we niet op deze pagina hebben toegelicht zijn:


Andere betaalmethoden via internetbankieren

Andere betaalmethoden voor achteraf betalen

Overige betaalmethoden