slider

Meer verkopen


met een professionele webshop

Professionele webshop

U zoekt een succesvolle manier om online te verkopen? Wij denken graag met u mee hoe optimaal te profiteren van internet. Naast het bouwen van een professionele webshop geven we graag advies over alles wat hierbij komt kijken en verzorgen we samen met partners de internet marketing. We nemen niet de meest simpele weg met het ontwikkelen of verbeteren van een webshop. We stellen altijd het gewenste doel, namelijk meer bestellingen krijgen voorop. Ook na de oplevering van uw webshop blijven we graag betrokken.

Gebruiksvriendelijk voor uw klanten

Met het ontwerpen denken we vanuit de gebruiker. Met optimale gebruiksvriendelijkheid en de juiste informatie op het juiste moment verkoopt u meer. Steeds meer aankopen worden gedaan vanaf tablets en smartphones, daarom optimaliseren we webshops ook voor deze apparaten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Alle webshops bouwen we op basis van het bekroonde en wereldwijd meest gebruikte systeem Magento Commerce. Met Magento bent u er zeker van dat u een solide basis en compleet systeem heeft voor uw webshop.

We maken graag kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel ons op 0416 71 20 04 of stuur een mail naar info@firemultimedia.nl.

Onze klanten