Professionele webshop

Meer verkopen


met een professionele webshop

Professionele webshop

U zoekt een succesvolle manier om online te verkopen? Wij denken graag met u mee hoe optimaal te profiteren van internet. Naast het bouwen van een professionele webshop geven we graag advies over alles wat hierbij komt kijken en verzorgen we samen met partners de internet marketing. We nemen niet de meest simpele weg met het ontwikkelen of verbeteren van een webshop. We stellen altijd het gewenste doel, namelijk meer bestellingen krijgen voorop. Ook na de oplevering van uw webshop blijven we graag betrokken.

Gebruiksvriendelijk voor uw klanten

Met het ontwerpen denken we vanuit de gebruiker. Met optimale gebruiksvriendelijkheid en de juiste informatie op het juiste moment verkoopt u meer. Steeds meer aankopen worden gedaan vanaf tablets en smartphones, daarom optimaliseren we webshops ook voor deze apparaten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Alle webshops bouwen we op basis van het bekroonde en wereldwijd meest gebruikte systeem Magento Commerce. Met Magento bent u er zeker van dat u een solide basis en compleet systeem heeft voor uw webshop. De mogelijkheden op elk onderdeel van de webshop zijn eindeloos. Bekijk bijvoorbeeld eens de betaalmethoden welke we naadloos kunnen integreren in uw webshop.

Of u nu een compleet nieuw concept heeft om tot leven te brengen of een bestaande webshop naar het volgende niveau wilt brengen, we horen graag van u. Twijfel niet en neem contact met ons op om kennis te maken. We zijn bereikbaar op 0416 71 2004 of mail naar info@firemultimedia.nl.

Onze klanten