Magento

Meer verkopen


met een snelle webshop

Shopware hosting

Als specialist op het gebied van e-commerce weten we als geen ander hoe belangrijk snelle, stabiele en veilige hosting is voor webshops. Met ruim 10 jaar ervaring in hosting en e-commerce weten we wat erbij komt kijken en kunnen je hierdoor optimaal van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een advies op maat te ontvangen. Stuur ons meer informatie over jouw webshop naar support@firemultimedia.nl en we sturen je snel een passend aanbod.

Standaard inbegrepen

Managed
Al onze hosting diensten voor Shopware zijn managed. Dat betekend dat je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en veiligheid van de server. Ook de optimalisatie van de server voor optimale performance verzorgen wij.

SSH Toegang
We bieden veilige SSH toegang bij al onze Shopware hosting oplossingen. Onmisbaar voor developers om prettig en efficiƫnt te kunnen werken.

Backups
Een dagelijkse volledige backup naar een externe locatie in Nederland is inbegrepen. Wel zo veilig.

Support
Nederlandstalige en ervaren ondersteuning zodat je weer snel verder kunt.

 

Schaalbare Shopware hosting

Host jouw Shopware webshop bij ons en je bent ervan verzekerd dat we onze hostingdiensten aanpassen aan jouw behoeften. Start als kleine webshop met een instap hostingpakket en groei moeiteloos door naar onze enterprise oplossingen. 

 

Wat is Shopware?

Shopware is een erg flexibel, krachtig en makkelijk aan te passen oplossing voor webshops. Shopware heeft een gratis community editie en betaalde edities met meer functionaliteiten. Shopware is al 18 jaar op de markt en is een bewezen product. Achter Shopware zit een Duits bedrijf die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van dit product.

rating 9,6 uit 10

Gegarandeerd betrouwbare hosting en goede ondersteuning

Beoordeling 9,6 uit 10 op basis van 26 reviews via onafhankelijke vergelijkingswebsites.