Hoe kan ik Wordpress XML-RPC inschakelen?

XML-RPC is standaard bij alle Wordpress websites ingeschakeld. Echter gebruikt maar een klein gedeelte van onze klanten het maar zorgt het wel bij iedereen voor een veiligheidsrisico en hoog dataverkeer verbruik. Kwaadwillende gebruiken het om wachtwoorden te raden en botjes om data op te halen van uw website. Daarom heeft FireMultimedia voor alle shared, business en reseller-hosting klanten XML-RPC standaard uitgeschakeld staan.

Wilt u toch gebruik maken van XML-RPC dan kunt u deze blokkade uitschakelen door een paar regels toe te voegen aan het .htaccess bestand.

Plak onderstaande regels onderaan het .htaccess bestand. Dit bestand staat in de public_html map.