E-mailaccount instellen op iPod, iPhone en iPad met iOS 6

Deze handleiding helpt u bij het instellen van een e-mailaccount op uw iPod, iPhone en iPad. Voordat u een e-mailaccount kunt instellen op uw apparaat moet u deze al aangemaakt hebben in DirectAdmin. Als u hetzelfde e-mailadres al op een andere locatie gebruikt, bijvoorbeeld op uw computer dan is die al aangemaakt en kunt u verder gaan met deze handleiding.

Benodigdheden

Instructie voor iOs

1. Ga naar Instellingen.

2. Ga naar E-mail, contacten, agenda's.

3. Ga naar Voeg account toe...

4. Kies voor Anders.

5. Kies voor Voeg mailaccount toe.

ipod

6. Kies voor IMAP als u de e-mail op meerdere apparaten wilt lezen of een back-up op de server wilt achterlaten. Kies anders voor POP3. FireMultimedia raadt het gebruik van IMAP aan.

Vul vervolgens de gevraagde informatie als volgt in:

Server voor inkomende e-mail

Server voor uitgaande post

ipod

7. Druk op Volgende.

8. Druk op Bewaar. Uw e-mail is nu ingesteld. Gebruik de standaard Mail app om uw e-mail te lezen en versturen.