E-mailaccount instellen op iPod, iPhone en iPad

Deze handleiding helpt u bij het instellen van een e-mailaccount op uw iPod, iPhone en iPad. Voordat u een e-mailaccount kunt instellen op uw apparaat moet u deze al aangemaakt hebben in DirectAdmin. Als u hetzelfde e-mailadres al op een andere locatie gebruikt, bijvoorbeeld op uw computer dan is die al aangemaakt en kunt u verder gaan met deze handleiding.

Benodigdheden

Instructie voor iOs

1. Ga naar Instellingen.

iPhone

2. Ga naar Accounts en wachtwoorden.

iPhone

3. Ga naar Nieuwe account

iPhone

4. Kies voor Anders.

iPhone

5. Kies voor Voeg mailaccount toe.

iPhone

6. Kies voor IMAP als u de e-mail op meerdere apparaten wilt lezen of een back-up op de server wilt achterlaten. Kies anders voor POP3. FireMultimedia raadt het gebruik van IMAP aan.

Vul vervolgens de gevraagde informatie als volgt in:

Server voor inkomende e-mail

Server voor uitgaande post

iPhone

7. Druk op Volgende.

8. Druk op Bewaar. Uw e-mail is nu ingesteld. Gebruik de standaard Mail app om uw e-mail te lezen en versturen.