Hoe verhuis ik een .be domeinnaam?

Als u een .be domeinnaam naar FireMultimedia wilt verhuizen heeft u een token nodig. De token word ook wel eens transfercode en authorization key genoemd. De token kunt u zelf opvragen via dns.be. Ga naar deze pagina, vul de domeinnaam in en klik daarna op "WHOIS". De code wordt verstuurd naar het e-mailadres van de domeinnaamhouder. Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres van de domeinnaamhouder neem dan contact op met de huidige registar om deze te laten wijzigen.

De token is zeven dagen geldig. Verstrek deze daarom tijdig aan FireMultimedia. Zodra FireMultimedia de verhuizing in behandeling heeft genomen vindt deze meteen plaats.