Hoe kies ik een PHP versie?

Als u shared hosting of reseller hosting afneemt dan kunt u vanuit DirectAdmin de gewenste PHP versie, PHP modules en PHP instellingen beheren. Als deze optie nog niet voor u beschikbaar is in DirectAdmin neem dan even contact op.

Kiezen van een PHP versie

1. Login bij DirectAdmin
  2. Indien u meerdere websites in dit hostingpakket heeft kies dan één van de domeinnamen. Als u maar één website in dit hostingpakket heeft dan slaat u deze stap over.
  3. Ga naar " Select PHP version".
  4. Bovenaan de pagina staat de huidige PHP versie vermeld. Wijzig achter "PHP version" naar de gewenste versie.
  5. Klik op "Set as Current". Binnen enkele minuten is de gekozen PHP versie actief.

We raden aan om nieuwe websites meteen op PHP 7.2 te maken.

Gerelateerde items over webhosting