Handtekening instellen in Roundcube webmail

Deze handleiding helpt u stap voor stap bij het instellen van een handtekening voor e-mail die u verstuurt via de Roundcube webmail.

Benodigdheden

Stap voor stap uitleg voor instellen van een handtekening

1. Inloggen in Roundcube webmail

2. Klik in de linker kolom op Identiteiten en klik vervolgens op een identiteit in de tweede kolom.

Roundcube handtekening

3. In het tekstvak onder het kopje Ondertekening kunt u nu uw handtekening invullen. U kunt een handtekening alleen uit tekst zonder opmaak laten bestaand maar ook voorzien van opmaak, een afbeelding en links. Hiervoor vinkt u HTML-ondertekening aan.

4. Klik op Opslaan. Uw handtekening is nu ingesteld.