Narrowcasting hardware

Goede narrowcasting hardware zoals een player, scherm en de juiste bekabeling zijn de basis van een betrouwbare uitzending. FireMultimedia levert afzonderlijk of in combinatie met onze narrowcasting software de benodigde hardware. Uiteraard adviseren we ook graag wat de juiste hardware is voor uw situatie.

 

narrowcasting player

Narrowcasting player

FireMultimedia heeft een uitgebreid assortiment betaalbare professionele narrowcasting players. We hebben atlijd een player welke geschikt is voor in uw situatie. Bijvoorbeeld een player met ingebouwde wifi ontvanger voor plaatsen waar een bekabelde netwerkaansluiting lastig is. Maar ook een volledig gesloten player met passieve koeling voor stoffige plaatsen of waar een volledig stille oplossing benodigd is.

narrowcasting scherm

Scherm

De belangrijkste factor bij de keuze van een geschikt scherm is de zichtbaarheid / leesbaarheid van het scherm. Niet aleen de afmeting van het scherm speelt hier een rol in maar ook de helderheid van het scherm.

Narrowcasting bekabeling

Bekabeling

Stroom
De narrowcasting player en het scherm hebben uiteraard stroom nodig. De player dient een continue stroomvoorziening te hebben die dus niet word onderbroken zodra de verlichting word uitgeschakeld.

Internet
De uitzending word opgehaald via internet. Daarvoor is een netwerkaansluiting nodig welke met een netwerkkabel aangesloten is op de player. Als alternatief kan er een draadloze verbinding gebruikt worden maar heeft niet de voorkeur.

Beeld
De player en het scherm worden veelal met een HDMI kabel aan elkaar verbonden. Is de player bij het scherm gepositioneert dan is er alleen een korte HDMI kabel nodig. Is de afstand groter dan is er mogelijk andere bekabeling en aanvullende apparatuur benodigd.