Automatische content voor narrowcasting

Amuseer uw gasten met automatische content afgestemd op de interesse van uw gasten. Zonder dat het u tijd kost blijft uw uitzending altijd actueel. Op deze pagina tonen we u enkele van de vele mogelijkheden. Het is ook mogelijk om op maat een koppeling te realiseren.

 

Lokaal nieuws narrowcasting

Weersverwachting

Met de weersverwachting dia kunt u de voorspelling van 5 dagen toevoegen aan uw programmering. De opmaak van de dia past zich automatisch aan de tijd van het jaar aan. De weersverwachting is beschikbaar voor alle locaties.

Sportnieuws narrowcasting

RSS feeds

Via de RSS feed dia kunt u elke geschikte RSS feed toevoegen aan uw programmering. Toon bijvoorbeeld het laatste nieuws van uw favoriete krant of sportnieuws.

Lokaal nieuws narrowcasting

Langstraat Vandaag

De narrowcasting software van FireMultimedia heeft een koppeling met Langstraat Vandaag. Langstraat Vandaag is er voor en door inwoners van de gemeente Heusden en Waalwijk. Door deze koppeling kunt u automatisch het laagste nieuws, agenda en weer van Langstraat Vandaag aan uw programmering toevoegen

Twitter narrowcasting

Twitter

Toon de laatst geplaatste tweets op basis van een ingesteld zoekresultaat, bijvoorbeeld een account of hashtag. Gebruik deze dia voor interactie met uw bezoekers.