Joomla webhosting - FireMultimedia

Joomla webhosting

JoomlaFireMultimedia verzorgt professionele webhosting voor Joomla. Kleine tot middelgrote Joomla websites raden we aan om gebruik te maken van onze shared hosting. Wens je zelf jouw PHP versie te kiezen, meer php modules en SSH toegang dan kun je gebruik maken van onze Business hosting.

Snel aan de slag met Joomla

Start vandaag nog met Joomla. Vanuit ons hosting paneel installeer je zonder technische kennis Joomla. Na installatie kun je direct aan de slag.

Joomla 3

Joomla 3 is klaar voor de toekomst met ondersteuning voor tablets en smartphones. Daarnaast is de gebruiksvriendeijkheid ten opzichte van de voorgaande versies flink verbeterd. De admin interface is compleet vernieuwd. Onze webhosting ondersteunt Joomla 3.

Wat is Joomla?

Joomla is een open source CMS systeem die al velen jaren voor miljoenen websites wereldwijd word gebruikt. Joomla is geschikt voor gebruikers met minimale technische kennis en gevorderde gebruikers. Vanuit de admin kun je zelf de content van de website aanpassen, de website uitbreiden met modules en het webdesign uitkiezen. Een gevorderde gebruiker kan zelf modules schrijven en met volledige vrijheid de vormgeving bepalen. De laatste versie van Joomla, Joomla 3 heeft uitgebreide ondersteuning voor smartphones en tablets.