slider

Wij maken


professionele websites

Content

Alle uitingen zoals websites, nieuwsbrieven en social media moeten periodiek of eenmalig van goede content worden voorzien. Goede content zoals tekst, foto's en illustraties zijn essentieel om uw boodschap te vertellen. We zorgen ervoor dat uw content uniform van opmaak is,  past bij uw bedrijf en doelgroep en uiteraard vrij zijn van fouten.

Content voor uw website

Teksten schrijven voor op een website is een vak apart. Op een website is er niets zo belangrijk dan de juiste structuur. Zonder deze structuur krijgt uw potentiële klant de boodschap niet mee. Daarnaast houden we indien gewenst rekening met de zoekmachine optimalisatie (SEO).

Redigeren van uw teksten

Schrijft u liever zelf de teksten voor uw uitingen maar wilt u die toch nog even door een professional laten checken? Of gaan uw uitingen al jaren mee en vraagt u zich af of ze nog wel juist zijn? Dan redigeren we ook graag uw teksten. Onze tekstschrijvers halen moeiteloos de grammatica en spellingfouten uit uw werk.

 

We zijn u graag van dienst bij eenmalige en periodieke werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Onze klanten