Concrete5 webhosting - FireMultimedia

Concrete5 webhosting

FireMultimedia verzorgt professionele webhosting voor Concrete5

Concrete5FireMultimedia verzorgt professionele webhosting voor Concrete5. Kleine tot middelgrote Concrete5 websites raden we aan om gebruik te maken van onze shared hosting. Wens je zelf jouw PHP versie te kiezen, meer php modules en SSH toegang dan kun je gebruik maken van onze Business hosting.

Snel aan de slag met Concrete5

Start vandaag nog met Concrete5. Vanuit ons hosting paneel installeer je zonder technische kennis Concrete5. Na installatie kun je direct aan de slag.

Concrete 5 verhuisservice

Heb je reeds een Concrete 5 website en je wilt deze verhuizen? Maak dan gebruik van onze verhuisservice. We verhuizen jouw bestaande Concrete5 website zonder downtime.

Wat is Concrete5?

Concrete5 is een gratis en open source content management systeem (cms). Het concrete5 CMS onderscheidt zich van andere systemen door het mogelijk te maken om de website aan te passen in de website weergave. Upgraden van het CMS kan makkelijk via het dashboard.

Concrete5 bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel CMS systeem wat gebruiksvriendelijk is voor zowel developers als eindgebruikers. Concrete5 heeft een community met meer dan 175.000 leden.

Systeemeisen Concrete 5

Concrete 5 raadt voor de laatste versie van Concrete 5 minimaal PHP 5.5.9 aan. De PHP extenties MySQL met PDO extentie, DOM, SimpleXML, iconv, GD Library met Freetype, Fileinfo, Mbstring, CURL, Mcrypt en ZipArchive. PHP Safe Mode moet uit staan en het PHP Memory Limit moet op minimaal 64MB staan maar voor het afhandelen van grotere afbeeldingen word een hoger Memory Limit aangeraden. De shared hosting, business hosting, elastic hosting en virtuele servers van FireMultimedia voldoet aan deze systeemeisen.