Concrete5 webhosting

Concrete5FireMultimedia verzorgt professionele webhosting voor Concrete5. Kleine tot middelgrote Concrete5 websites raden we aan om gebruik te maken van onze shared hosting. Wenst u zelf uw PHP versie te kiezen, meer php modules en SSH toegang dan kunt u gebruik maken van onze Business hosting.

 

Snel aan de slag met Concrete5

Start vandaag nog met Concrete5. Vanuit ons hosting paneel installeert u zonder technische kennis Concrete5. Na installatie kunt u direct aan de slag.

 

Concrete 5 verhuisservice

Heeft u reeds een Concrete 5 website en u wilt deze verhuizen? Maak dan gebruik van onze verhuisservice. We verhuizen uw bestaande Concrete5 website zonder downtime.

 

Wat is Concrete5?

Concrete5 is een gratis en open source content management systeem (cms). Het concrete5 CMS onderscheidt zich van andere systemen door het mogelijk te maken om de website aan te passen in de website weergave. Upgraden van het CMS kan makkelijk via het dashboard.

Concrete5 bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel CMS systeem wat gebruiksvriendelijk is voor zowel developers als eindgebruikers. Concrete5 heeft een community met meer dan 175.000 leden.

Systeemeisen Concrete 5

Concrete 5 raadt voor de laatste versie van Concrete 5 minimaal PHP 5.5.9 aan. De PHP extenties MySQL met PDO extentie, DOM, SimpleXML, iconv, GD Library met Freetype, Fileinfo, Mbstring, CURL, Mcrypt en ZipArchive. PHP Safe Mode moet uit staan en het PHP Memory Limit moet op minimaal 64MB staan maar voor het afhandelen van grotere afbeeldingen word een hoger Memory Limit aangeraden. De shared hosting, business hosting, elastic hosting en virtuele servers van FireMultimedia voldoet aan deze systeemeisen.


Onze klanten